Ga naar de hoofdinhoud
Waarom Bosch

Sta voor onze waarden

Bouw op ons, met een sterke cultuur die verbindt.

Sta voor onze waarden

Stel dat je een marathon loopt, buiten adem raakt en plotseling mensen langs de kant van de weg ziet staan die je aanmoedigen. Op dat moment voel je nieuwe energie en krijg je het gevoel dat je eindeloos door zou kunnen rennen.

Bij Bosch kennen we een sterke teamspirit. Onze kenmerkende bedrijfsstructuur is een gemeenschappelijke band die onze medewerkers overal ter wereld samenbindt en die wederzijdse steun bevordert. In ons dagelijkse werk moedigen we onszelf aan onze band nog sterker te maken, wat ons helpt om samen innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Met onze teamspirit verspreiden we het erfgoed van de stichter van ons bedrijf. Toen Robert Bosch zijn bedrijf meer dan 130 jaar geleden stichtte, vestigde hij een cultuur die was gebaseerd op waarden zoals wederzijds respect, eerlijkheid, openheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid, toekomst- en resultaatgerichtheid. Wij zijn er trots op deel uit te maken van deze cultuur. Een cultuur die nog steeds te voelen is in elke hoek van ons bedrijf.

 Sta voor onze waarden
Meer dan

80%

van alle medewerkers is trots onderdeel van Bosch te zijn

Onze waarden, waar wij op bouwen

Onze waarden weerspiegelen de manier waarop wij onze zaken doen: onze professionele ethiek in onze relaties met onze bedrijfspartners, investeerders, medewerkers en de maatschappij.

Icon number 1

Toekomst- en resultaatgerichtheid

Onze activiteiten zijn resultaatgericht, zo stellen ze onze toekomst veilig, en vormen de fundamenten voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen van ons bedrijf en de Robert Bosch Stichting.

Icon number 2

Verantwoordelijkheid en Duurzaamheid

We treden verantwoordelijk op en houden hierbij rekening met de maatschappelijke en ecologische impact.

Icon number 3

Initiatief en Vastberadenheid

We handelen uit eigen initiatief, als verantwoord ondernemer, en streven onze doelen vastberaden na.

Icon number 4

Openheid en vertrouwen

We communiceren belangrijke bedrijfsthema’s tijdig en op een open manier. Dit vormt de basis voor een vertrouwensvolle samenwerking.

Icon number 5

Rechtvaardigheid

Wij houden rechtvaardigheid in gedachten in de omgang met collega’s en zakenpartners. Dit beschouwen we als een voorwaarde tot succes van onze onderneming.

Icon number 6

Betrouwbaarheid, geloofwaardigheid, legaliteit

We beloven alleen wat we kunnen waarmaken, aanvaarden afspraken als bindend, en respecteren recht en wet.

Icon number 7

Diversiteit

We waarderen en stimuleren diversiteit, omdat het ons verrijkt, en beschouwen het als een bron voor ons succes.

Logo "We are Bosch" op het testterrein van Bosch in Yakeshi, China.

We are Bosch

Onze missie vertelt wat onze drijfveer is, wat we gemeenschappelijk hebben en waar we voor staan. Wij willen een blijvendstempel drukken op de wereld - bereikt door een uniek en uitstekend team.

Deel dit op: