Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in Nederland
Waarom Bosch

Wees jezelf

Jouw diversiteit maakt ons speciaal. Verrijk ons met jouw eigen unieke persoonlijkheid.

Wees jezelf

Ken je dat, dat je staat te praten met iemand over een willekeurig onderwerp en dat die ander daar een totaal andere kijk op heeft? Dat deze persoon het onderwerp ineens vanuit een heel ander perspectief laat zien, waar je zelf nog nooit aan gedacht had?

Met ons doel om het leven voor iedereen te verbeteren zijn we op zoek naar medewerkers die allerlei verschillende karakters, culturen en kennis hebben en die hun eigen manier van denken meenemen naar hun werk.

Zo wordt een atmosfeer gecreëerd die uiterst inspirationeel en productief is, slechts één van de redenen waarom wij diversiteit als een sterke aanwinst beschouwen voor ons bedrijf. Door ons te verrijken met jouw individualiteit, voeg je een belangrijk deel toe aan onze diverse cultuur en ondersteun je ons bij het naar voren brengen van ideeën en technologieën.

We delen onze kennis en persoonlijke ervaringen in een netwerk van wereldwijde vestigingen, zodat iedereen profiteert van verschillende perspectieven. Om ervoor te zorgen dat we deze geweldige diversiteit binnen ons bedrijf behouden, is deze diep verankerd in onze bedrijfsstrategie en onze kernwaarden.

Wees jezelf
Bosch heeft al meer dan

150 nationaliteiten

vrouwen en mannen van verschillende leeftijden met diverse vaardigheden werken voor Bosch.

Diversiteit is ons voordeel

Diversiteit is ons voordeel

Diversiteit is een centrale pilaar van het commerciële succes van Bosch omdat het de voorwaarden schept voor innovatie.

Deel dit op: