Ga naar de hoofdinhoud
Waarom Bosch

Druk je stempel

Geef jouw baan betekenis: wees betrokken bij 'technologie voor het leven', met producten die breed ingezet worden en die de levenskwaliteit van mensen verbeteren.

Druk je stempel

Herken je die momenten dat je in het dagelijks leven tegen iets hinderlijks aanloopt en je een ingeving hebt hoe dit opgelost kan worden? Bijvoorbeeld een idee over een product of voor een techniek?

Bij ons kun je dat doen. Wij werken voortdurend aan optimalisatie van de bestaande technologie, terwijl we tegelijkertijd volledig nieuwe oplossingen ontwikkelen. je wordt uitgenodigd om jouw eigen ideeën in te brengen die het leven nog gemakkelijker, veiliger, groener en comfortabeler maken.

Ons motto "techniek voor het leven" geeft betekenis aan jouw werk en geeft je een duidelijk doel waarnaar je kunt streven, in ontwikkeling, productie, logistiek, marketing of één van onze vele andere werkgebieden. Wat jouw passie of talent ook is, bij ons kun je onderdeel worden van iets groots.

Je zal in je dagelijkse werk ontdekken dat we samen een team vormen dat elk teamlid de kans biedt om met zijn ideeën te komen en zijn eigen stempel te drukken.

Kort gezegd: we bieden je niet alleen een baan. We bieden je iets aan waarmee je jezelf kunt identificeren.

Druk je stempel
Bosch heeft al meer dan

130 jaar

de technologie van de toekomst gedefinieërd.

Deel dit op: