Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in Nederland
Waarom Bosch

Verbreed je horizon

Je richting kan veranderen, wij staan naast je.

Verbreed je horizon

Ben je ooit op een reis geweest die een hele nieuwe wereld voor je liet opengaan? Die je volledig inspireerde en die je liet zien dat een verandering van omgeving jouw geest kan openstellen voor nieuwe ideeën?

Waarom zou je geen volledig nieuwe perspectieven en inzichten opdoen? Bijvoorbeeld door van de boekhouding over te stappen naar een ontwikkelingsafdeling of naar personeelszaken. Of met een verandering van een projectfunctie naar een managementcarrière. Of misschien een verblijf in het buitenland bij een van onze 440 dochterbedrijven en regionale bedrijven die Bosch vertegenwoordigen in ongeveer 60 landen overal ter wereld? Jouw ontwikkelingskansen zijn eindeloos. Als jij het gevoel het dat je jouw ervaring wil verdiepen of verbreden of nieuwe werkgebieden, functies of vestigingen wilt ontdekken, vertel ons dat dan, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Met de mogelijkheid om van baan of werkgebied te veranderen, stimuleren we actief het principe van een leven lang leren. Tijdens regelmatige functionerings- en ontwikkelingsgesprekken stellen we samen een plan op met de volgende stappen in jouw carrière en plaatsen we prestatiemijlpalen en persoonlijke en professionele doelen. Maar een leven lang leren betekent ook dat jij jouw persoonlijke interesses verder kunt ontwikkelen. Daarom bieden we verschillende trajecten aan, zoals taaltrainingen, trainingen in persoonlijke vaardigheden en nog veel meer.

Ontdek nieuwe richtingen

200 miljoen euro

is wat Bosch ieder jaar investeert in voortgezette training en in de talenten van zijn medewerkers.

Persoonlijke groei

De wereld draait altijd door. Wij maken je klaar voor de uitdagingen van morgen en geven jou de vrijheid jouw talenten en persoonlijke sterke punten verder te ontwikkelen.

Stuur je carrière

Omdat je jouw eigen individuele carrièredoelen wil stellen, bieden wij je een serie hulpmiddelen die je daarbij kunnen helpen. We bespreken regelmatig jouw voortgang en maken plannen voor de toekomst, bijvoorbeeld tijdens functioneringsgesprekken, ontwikkelingsgesprekken, talentdetectie en medewerkersbeoordeling.

Maak indruk op ons met je competenties, persoonlijkheid en toewijding, en je zult een specialistisch carrièrepad kunnen uitzetten of verantwoordelijkheden op je kunnen nemen in een leidinggevende of projectfunctie. Het zijn jouw expertise, toewijding en ervaring die zorgen dat onze technologie "voor het leven" is en dat ons enthousiasme uitstraalt naar onze klanten.

Creëer jouw eigen wegenkaart voor jouw carrière. Profiteer van de vele kansen die Bosch je kan bieden.

Plan je carrière bij ons

Functionerings- en evaluatiegesprekken

Functionerings- en evaluatiegesprekken

Functionerings- en evaluatiegesprekken

Je bespreekt jouw taken en projecten eenmaal per jaar met jouw manager. Daarbij heb je het over de doelstellingen die bereikt werden in het voorbije jaar en bepaal je de richting voor het komende jaar. Je krijgt feedback over jouw prestaties en jouuw sterke kanten.

Tijdens het functionerings- en evaluatiegesprek praat je over jouw doelstellingen voor het volgende jaar en leg je activiteiten vast die je helpen om jouw doelstellingen te bereiken, zoals opleidingen of andere ontwikkelingsmaatregelen. Als de doelstellingen in de loop van het jaar wijzigen, kun je ze uiteraard opnieuw bespreken.

Functionerings- en evaluatiegesprekken
Ontwikkelingsgesprek

Ontwikkelingsgesprek

Ontwikkelingsgesprek

Tijdens een ontwikkelingsgesprek beschrijf je jouw persoonlijke carrièredoelen voor de komende jaren en bespreek je hoe deze kunnen worden bereikt. In het gesprek spiegel je jouw doelstellingen en zelfbeoordeling aan die van jouw manager en een medewerker van personeelszaken. Door samen na te denken over jouw sterke punten en kansen voor carrière-ontwikkeling, groeien er afspraken over perspectieven en geschikte ontwikkelingsmaatregelen om deze te bereiken.

Ontwikkelingsgesprek
Competentiemanagement

Competentiemanagement

Competentiemanagement

Ons competentiemanagement is een systematisch proces voor het identificeren en ontwikkelen van professionele competenties op kortere en langere termijn. Zo zorgen we ervoor dat de vereiste competenties op de juiste plaats en op het juiste moment beschikbaar zijn. Jouw manager bepaalt welke competenties moeten worden ontwikkeld binnen jouw bedrijfseenheid.

Competentiemanagement
Talent- en medewerkersbeoordeling

Talent- en medewerkersbeoordeling

Talent- en medewerkersbeoordeling

De talent- en medewerkerbeoordeling wordt jaarlijks gehouden tussen jouw manager en een medewerker personeelszaken. Tijdens deze beoordeling worden jouw persoonlijke en professionele ontwikkelpotentieel, doelen en activiteiten geëvalueerd. Zo bieden we de medewerkers van Bosch de kans op een goede match tussen hun potentieel en hun functie en geven we onze medewerkers kansen op verdere professionele ontwikkeling.

Talent- en medewerkersbeoordeling

Deel dit op: