Ga naar de hoofdinhoud
Waarom Bosch

Vind je plek

Jij weet hoe je het best werkt. Wij bieden je de condities die daarvoor nodig zijn.

Vind je plek

Heb je al gemerkt hoe jouw werkomgeving de kwaliteit van jouw werk kan beïnvloeden? En hoe die plaats waar jij zich helemaal op je gemak voelt, leidt tot de beste resultaten?

Wij geloven dat innovatie voldoende ruimte, inspirerende collega's en een diverse omgeving nodig heeft. Dankzij de grootte van ons bedrijf, onze internationaliteit, vele verschillende bedrijfssectoren en geavanceerde apparatuur vind je bij ons beslist een werkomgeving die precies bij je past.

Wij bieden je alle ruimte om uit te vinden wat bij je past: ontdek de inspirerende en experimentele sfeer van een start-up of zoek een plek binnen de solide structuur van een belangrijk bedrijf. Geef toe aan jouw nieuwsgierigheid door te werken aan nieuwe technologieën voor het Internet of Things of de automobielsector of geef jouw talenten de vrije hand door nieuwe, creatieve marketingstrategieën te ontwikkelen. Bij ons ligt een groot aantal werkgebieden te wachten tot jij ze ontdekt.

Natuurlijk willen we een langdurige werkrelatie met je opbouwen. Daarom bieden wij je boven al een eerlijk en transparant salaris en zorgen we voor uw financiële bescherming als je met pensioen gaat.

Kom bij ons en profiteer van de vele mogelijkheden die wij, als wereldwijd werkend bedrijf, je kunnen bieden.

Vind je plek

Gevestigd bedrijf of start-up

Bosch beschikt over 4 bedrijfssectoren en meer dan 20 functionele gebieden, van start-ups tot bedrijfsstructuren

globaal of lokaal

ongeveer 440 dochterbedrijven en regionale bedrijven in ongeveer 60 landen

diverse teams

Meer dan 150 nationaliteiten, vrouwen en mannen van verschillende leeftijden met diverse vaardigheden werken voor Bosch.

Ga naar het buitenland bij Bosch

Als Bosch-medewerkers verhuizen naar een ander land, dan staan ze er daar niet alleen voor. Wij willen je graag laten zien hoe we je ondersteunen voor, tijdens en na jouw aanstelling. Ons ondersteuningssysteem:

Voordat je gaat

Wij bespreken de voorwaarden en organisatorische zaken die relevant zijn voor jouw verblijf in het buitenland en geven je de kans om inzicht te krijgen tijdens een kennismakingsreis naar het land waar je gaat wonen. Talencursussen, interculturele training en introductieseminars helpen je goed van start te gaan. En natuurlijk helpen we jou en jouw gezin verhuizen.

Tijdens jouw verblijf

Een ervaren leidinggevende zal je als mentor begeleiden tijdens jouw verblijf. We helpen je ook met verschillende maatregelen, zoals speciale workshops, zo snel mogelijk te integreren. We leven op al onze locaties overal ter wereld echt volgens onze bedrijfscultuur. Dat betekent dat je jezelf overal direct thuis zult voelen.

Bij jouw terugkomst

We ondersteunen jou en jouw gezin ook wanneer je terugkeert naar jouw thuisland. We helpen je de verhuizing te plannen en te organiseren en snel te acclimatiseren, bijvoorbeeld met reïntegratieseminars. Jouw mentor zal je ook tijdens deze fase graag helpen.

Drie personen voor een groot scherm bij Bosch Renningen

Werkgebieden

Zet jouw ideeën om in nuttige technologieën. Of het nu gaat om de sector Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods of Energy and Building Technology – bij ons krijg je de kans om de levenskwaliteit van mensen wereldwijd te verbeteren.

Deel dit op: