Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in Nederland
Waarom Bosch

Geef de toekomst vorm

De toekomst biedt veel kansen. Wees één van de eersten die daarvan profiteert.

Vorm de wereld van morgen

Heb je passie voor de laatste trends en houd je altijd de laatst technische ontwikkelingen in de gaten? Denk na over hoe we het Internet of Things en kunstmatige intelligentie kunnen integreren in onze technologie, en over wat daarna komt!

Bij ons is het mogelijk om jouw toekomstvisie om te zetten in werkelijkheid: wij werken al meer dan 130 jaar aan de technologie van de toekomst.

Als gevolg daarvan werken onze medewerkers voortdurend aan spannende uitdagingen en bieden wij hen de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in het vorm geven van de toekomst. Wereldwijde ontwikkelingen, zoals digitalisatie, bieden mogelijkheden bieden voor nieuwe technologieën en oplossingen. Oplossingen, die wij elk moment kunnen creëren en waardoor we groeiende bedrijfsactiviteiten vorm geven.

Onze invloed en inventiviteit zijn gebaseerd op onze economische onafhankelijk en op ons wereldwijde netwerk, dat een grote variëteit aan talenten en ideeën met zich meebrengt.

Je kunt de kans grijpen om te profiteren van deskundigen en opinieleiders en, samen met onze medewerkers overal in de wereld, echt een ontwerper te worden van jouw eigen visie op de toekomst.

Vorm de wereld van morgen
Vanaf

2020

moeten auto's automatisch rijden op de snelweg. Daarom werken 2500 ingenieurs wereldwijd aan de ontwikkeling van systemen die de bestuurder helpen.

Deel dit op: