Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Waarom Bosch

Blijf in balans

Zorg dat jouw baan bij je manier van leven past. Wij geven je individuele steun.

Blijf in balans

Heb je ooit een mobiele telefoon gezien die kon werken zonder dat hij werd opgeladen? Wij ook niet. En we hebben ook nog nooit mensen gezien die het beste van zichzelf konden geven als zij alleen maar werkten.

Bij ons bestaat het leven uit meer dan alleen werken. Wij ondersteunen je in het vinden van een gezonde balans tussen je werk en je privéleven en tonen begrip voor de dingen die je bezighouden: bijvoorbeeld tijd voor je kinderen en thuiszorg voor jouw ouders. Of het gaat om een hobby, betrokkenheid bij de gemeenschap, tijd in het buitenland of voortgezette opleiding: samen vinden we de perfecte manier die past in jouw leven. En omdat we geloven dat ideeën overal ontstaan en dat resultaten belangrijker zijn dan fysieke aanwezigheid, bieden we je flexibele werkmodellen zoals flexible werktijden.

Tegelijkertijd bieden we de mogelijkheid om een goede balans te vinden binnen ons bedrijf. Daarbij zijn er verschillende vrijetijdsactiviteiten en is er mogelijkheid om andere medewerkers buiten het werk te ontmoeten.

Blijf in balans

Onze flexibele werkmodellen begrijpen

Er zijn veel manieren waarop we jouw werkuren flexibeler kunnen maken. Er is tenslotte niet één oplossing die geschikt is voor iedereen. Samen maken we een schema dat zowel aan jouw behoeften voldoet als aan die van ons.

Flexitime, het moet allemaal passen

Met flexitime heb jij de keus: je kunt bijvoorbeeld later beginnen en later stoppen, of juist vroeg inklokken en ook weer vroeg vertrekken. Als je overuren moet maken, kun je deze uren opnemen als je dat nodig vindt. Op die manier kunnen persoonlijke afspraken gemakkelijk in een werkdag worden gevoegd.

Deeltijds, slimme tijd

Parttime werken bij Bosch is op vele manieren mogelijk, van minder uren per dag, week en maand tot een gedeelde baan. Bij ons kunt je jouw werklast individueel bepalen. Natuurlijk kom je als parttime medewerker in aanmerking voor dezelfde kansen en carrièremogelijkheden als jouw fulltime collega's.

Parttime telewerken: werken vanaf twee plaatsen

Door parttime op afstand te werken kun je veel van jouw verantwoordelijkheden vanuit huis op je nemen. Je volgt een regelmatig schema en verdeelt jouw tijd tussen thuis en kantoor. Dat betekent dat je contact houdt met bedrijfsprocedures, maar ook meer flexibiliteit hebt.

Leidinggevenden, doe het op jouw manier

Als leidinggevende krijg je van ons alle ruimte. Je kunt jouw contractueel vastgelegde werkuren naar eigen inzicht indelen. Je hebt zelf de controle over het evenwicht tussen werk en privéleven. Als een rondje joggen tijdens de lunchpauze je weer energie geeft, ga dan lekker joggen. Misschien staat thuis eten met het gezin bij jou bovenaan de agenda. Zo lang je goede resultaten boekt, vinden wij dat prima.

Werk en gezin

Oplossingen om jouw privéleven de ruimte te geven

Voor ouders

Er zijn veel manieren waarop je jouw werkuren kunt aanpassen aan de behoeften van je kinderen. Via ons forum family@bosch kunt u netwerken met andere ouders en zorgen dat uw gemeenschappelijke belangen vertegenwoordigd worden binnen het bedrijf.

Voor een baan in het buitenland

Als je in het buitenland gaat werken mag dat niet betekenen dat je gescheiden wordt van jouw gezin of dat je partner geen carrièrekansen heeft. Daarom proberen we je te ondersteunen in het vinden van een geschikte baan voor jouw wederhelft. Bij Bosch of bij een van onze samenwerkingspartners. In de afgelopen jaren hebben we ongeveer 40 koppels waarvan beide partners een carrière hebben, naar het buitenland begeleid. Jouw familie wordt ook ondersteund in het zetten van deze stap met kennismakingsreizen, talencursussen of een trainingstoelage.

Voor mantelzorgers

Ben jij de mantelzorger voor een gezinslid? Wij bieden jou oplossingen voor de korte of lange termijn die je helpen het te redden, zoals parttime werken, telewerken of maximaal drie jaar zorgverlof. Wij bieden ook een helpende hand bij het regelen van passende begeleiding gedurende deze periode, bijvoorbeeld door deskundigen geleide lezingen en evenementen die je voorzien van nuttige informatie.

Deel dit op: