Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in Nederland

Onze cultuur en voordelen

Laat ons meer genieten. Genieten van de voordelen van de balans in je leven en werkomgeving en van beloningen, waardoor het allemaal de moeite waard wordt. Work #LikeABosch

Een groep medewerkers tilt een andere medewerker op die in het zonnetje wordt gezet en daarvan geniet.

Bij Bosch past je baan bij je levensstijl.

Iedereen heeft zijn eigen focus in het leven. Of het nu gaat om professionele uitdagingen, opleiding en ontwikkeling, of meer tijd voor familie, vrienden en hobby's. Wat je doelstellingen ook zijn — wij zijn flexibel. Laat ons een evenwicht vinden.

Bij Bosch vieren we jou

Het zijn onze personen die ons bijzonder maken. Om deze reden belonen wij jouw bijdrage met competitieve salarispakketten, aantrekkelijke voordelen, winstaandelen en oprechte ‘thank you's’. Ons succes is jouw succes. Laten we samen vieren.

Twee medewerkers staan voor een voetbaltafel samen met een Bosch Rexroth APAS assistentierobot.

Beloningen en erkenning

Wij genieten van ons werk, maar we genieten ook van de beloningen. Iedere werknemer is belangrijk, dus betalen wij een aantrekkelijk basissalaris en vergelijken we onszelf regelmatig met de bredere markt. Wij houden voor iedere werknemer rekening met jouw individuele prestaties, jouw specifieke rol en deskundigheid. Onze gezamenlijke bijdrage aan het succes van het bedrijf wordt beloond met bonussen op basis van de bedrijfsprestatie; omdat toppresteerders recht hebben op topsalarissen. Daarnaast ontvang je een all-in pakket met extra voordelen die alleen een nationale multiplayer kan bieden.

Vier medewerkers werken vanuit thuis en we zien ze op een videosplitscreen in hun appartementen.

De Bosch-cultuur

Werken bij Bosch betekent het samen doen: met een duidelijke missie, een duidelijke focus en duidelijke waarden volgens welke te leven: We are Bosch.
Wij werken hard voor onze klanten en voor de samenleving, maar we werken ook hard om een bloeiende en warme cultuur te creëren. Dat vraagt om gedurfd leiderschap vol zelfvertrouwen, de meest recente technologie en heel veel ruimte voor networking en leren. Wat uw doelen ook zijn, wij geven ondersteuning en zijn flexibel.

Enjoy with Bosch — In een oogopslag

Icon moneybag-currency

Aantrekkelijke verdiensten

Icon promotion frame

Groot aantal voordelen en extra's

Icon first-aid-cross

Holistische gezondheidszorg met “befit”

Icon scale

Ondersteun je persoonijke werk-levenbalans

Icon health

Sterke, internationale werknemerscultuur

Icon connectivity

Werknemersnetwerken

Onderscheidingen

  1. Glassdoor Award 2019
  2. Universum Engineering
  3. Universum Engineering
  4. Automotive TopCareer
Shawn zit achter een bureau in een kantoor.

Work #LikeABosch — Solliciteer nu

Deel dit op: