Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in Nederland

Werkgebieden

Ontdek een verscheidenheid aan werkmogelijkheden — vind je plaats in een van onze vele aandachtsgebieden, zakelijke sectoren en wereldwijde locaties.

Ze passen perfect bij iedereen: onze focusgebieden

Wij horen wereldwijd bij de toonaangevende bedrijven op het gebied van Internet of Things. Bekijk in welke andere gebieden wij ernaar streven baanbrekende innovaties naar voren te brengen.

Onderzoek

Onderzoek

Bij de bedrijfssector "Divisie Onderzoek" en "Geavanceerde Engineering" kun je zien hoe jouw ideeën een rechtstreeks effect hebben op producten. Help innovatieve oplossingen te vinden voor bedrijven en klanten die tegelijkertijd het verschil maken op het gebied van efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid. In ons eigen onderzoekscentrum in Renningen vind je bijvoorbeeld de perfecte apparatuur om nieuwe ideeën te zoeken en onze innovatieve kracht naar voren te brengen.

Engineering

Engineering

De eisen die worden gesteld aan elektrische en elektronische systemen (E/E-systemen) in moderne voertuigen worden steeds strenger. Omdat het aantal systemen in het boordnetwerk blijft groeien, moet de toenemende uitwisseling van gegevens door middel van voertuigconnectiviteit ook betrouwbaar worden beheerd.

Bij Bosch Engineering kom je met nieuwe oplossingen en draag je bij aan de efficiëntie van de aandrijflijn en het comfort van de auto's van tegenwoordig.

Internet of Things (IoT)

Internet of Things (IoT)

Internet of Things biedt talloze nieuwe mogelijkheden en heeft een grote invloed op bijna elk gebied van ons leven, bijvoorbeeld mobiliteit, energie, productie, agricultuur, gezondheid, huizen en de bouwsector. Daarom heeft bij Bosch bijna een op de twee banen te maken met software en de manier waarop we dit kunnen ontwikkelen en verbeteren.

Je kunt met ons meedoen met het laten groeien van het Internet of Things, producten slimmer te maken en volledig nieuwe technologieën in te zetten.

Productie

Productie

Met onze Industry 4.0-toepassingen voor geïntegreerde productie optimaliseren wij de productie en het logistieke proces. Wij ontwikkelen oplossingen om machines met elkaar te laten communiceren en zo de productie te versnellen en tegelijkertijd de veiligheid te vergroten. Door machines, processen en sensorgegevens te verzamelen, te visualiseren en te analyseren kun je ons helpen een hele nieuwe wereld met mogelijkheden voor bedrijven aan te bieden.

Onze functionele gebieden voor engineering, software en IT

Van het ontwerpen en produceren van een toepassing tot hardware, IT en software: help ons visies op de toekomst om te zetten in betekenisvolle technologie die is "Ontworpen voor het leven" ("Invented for life").

Onze functionele gebieden voor bedrijven

Van boekhouding en logistiek tot marketing en verkoop - er staan veel deuren voor je open. Ontdek alle mogelijkheden bij Bosch.

Vier bedrijfssectoren, één doelstelling: de toekomst vorm geven

Bosch is een toonaangevend technologie- en dienstenbedrijf. Bekijk in welke sectoren je nieuwe technische mijlpalen kunt behalen.

Ontdek jouw nieuwe werkplek

Kijk om je heen en ontdek hoe jouw nieuwe omgeving er uit ziet, zelfs nog voordat je met jouw nieuwe baan begint.

Kom bij het team — LikeABosch-acteur Shawn en zijn vrienden heten sollicitanten welkom met deze banner.

Onze banen wereldwijd

Omdat Bosch een wereldwijd merk is, kun je jouw carrièreplannen bij ons overal ter wereld realiseren. Ontdek onze vacatures overal ter wereld en vind de baan die precies bij je past.

Shawn zit achter een bureau in een kantoor.

Work #LikeABosch — Solliciteer nu

Deel dit op: