Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in Nederland

Start je carrière

Welke kant je ook op wilt — bij Bosch vind je vele mogelijkheden voor de perfecte start van je professionele carrière.

Twee medewerkers zitten op een bureau en proosten met kopjes waarop tegen elkaar stotende vuistjes zijn geprint.

Begin je carrière

Sta je op het punt je school of studie af te ronden? Wij bieden je het juist startpunt voor jouw carrière. Bosch is internationaler en meer divers dan vrijwel elk ander bedrijf. Wereldwijd wachten er motiverende uitdagingen en bijzonderen perspectieven op jou, in onze dochterondernemingen en regionale bedrijven.

Als afgestudeerde bij Bosch gaan werken

Heb je een vraag over jouw sollicitatie als afgestudeerde? Hieronder vind je de antwoorden op vaak gestelde vragen.

Junior Management Programma

Junior Management Programma

Programma voor jonge managers

90% van alle managers bij Bosch komt uit onze eigen gelederen. Een van de redenen hiervoor is het Junior Management Programma. Samen met jouw mentor bereiden wij je voor op het oppakken van managertaken binnen ons bedrijf. De factoren die leiden tot succes zijn vandaag nog precies hetzelfde als vroeger: praktische oriëntatie, op maat gemaakte content en een focus die de nationale grenzen overstijgt.

Programma voor jonge managers
Startersfunctie

Startersfunctie

Startersfunctie

Reageren op een vacature betekent dat alle deuren openstaan voor een loopbaan bij Bosch.

Startersfunctie
Graduate Specialist Programma

Graduate Specialist Programma

Graduate Specialist Programma

Verzamel uitgebreide ervaring door een rotatiesysteem te doorlopen dat verder gaat dan functies, divisies en locaties: ervaren topmanagers ondersteunen je als mentor tijdens deze tijd. Met dit programma bevorderen we jouw succesvolle carrière als deskundige op jouw gebied. Je doet dit door jezelf voor uitdagende taken te stellen en hiervoor professionele verantwoordelijkheid te nemen.

Graduate Specialist Programma

Jouw kansen als student

Grijp je kans om Bosch te ontdekken tijdens jouw studie en ontdek zelf wat goed voor je is. Wij geven je een goede start naar de toekomst.

Stages

Stages

Stages

Word direct betrokken bij het team en verzamel praktische, studiegerelateerde ervaring. Wij bieden tijdens jouw stage persoonlijke begeleiding en werkzaamheden om je voor te bereiden op de start van jouw carrière.

Stages
Duaalstudenten

Duaalstudenten

Duaalstudenten

Als werkstudent kunt u deelnemen in fascinerende onderwerpen. Voeg je bij een project en ondersteun dit tijdens verschillende belangrijke fases. Je krijgt on-the-job ervaring om jouw mogelijke toekomstige werkveld te leren kennen. En als je op een later moment bij Bosch wilt komen, dan herinneren we jou zeker nog.

Duaalstudenten
Afstudeeropdracht

Afstudeeropdracht

Afstudeeropdracht

Bij Bosch werk je aan inspirerende oplossingen voor de generatie van morgen, en samen met ons leg je de basis voor de start van jouw carrière. Terwijl jij werk aan jouw eindthesis heb je gedurende het hele proces een persoonlijke en professionele mentor. Je werkt aan jouw onderwerp op het kruispunt van theorie en praktijk en vergroot zo al vroeg in je carrière jouw netwerk.

Afstudeeropdracht

Heb je hulp nodig bij jouw sollicitatie als student of afgestudeerde?

Bosch Recruitment Team

Bosch the Netherlands

Ga in dialoog met Bosch

LinkedIn logo

Ontdek jouw volgende carrière-evenement

Lees meer over carrière-evenementen in jouw regio en laten we het eens hebben over jouw toekomstige carrière bij Bosch. Op deze manier kun je meer te weten komen over de manier waarop we werken.

Wie zoeken we

Jouw personaliteit is ons pluspunt. Wij zijn op zoek naar personen die nieuwsgierig en creatief zijn, die de status quo ter discussie stellen en graag nieuwe uitdagingen aangaan. Personen die houden van een ander soort werkomgeving en het delen van de waarden waarmee wij vol trots leven bij Bosch. We groeien samen, we houden van ons werk en we inspireren elkaar. Kom erbij en merk het verschil. Work #LikeABosch

Het economische en sociale belang van diversiteit is belangrijker dan ooit tevoren. Vooral in toekomstgerichte branches, hebben we meer vrouwen nodig om in te investeren en de digitale transformatie vorm te geven.

Filiz Albrecht, lid van de Raad van Bestuur en directeur Arbeidsverhoudingen van Robert Bosch GmbH
Shawn zit achter een bureau in een kantoor.

Work #LikeABosch — Solliciteer nu

Deel dit op: