Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in Nederland

Samenwerking en leiderschap

Laten we elkaar inspireren. Een beter heden en morgen inspireren door trouw te blijven aan je waarden en een toekomst te creëren. Work #LikeABosch

Een divers team van medewerkers poseert samen. Ze hebben plezier in een vergaderruimte vol post-it's.

Bij Bosch hechten we aan waarden

Iedereen is verschillend — en daar houden we van. Raak geïnspireerd door een plaats waar je jezelf kunt zijn en verrijkt kunt worden door de perspectieven van onze gemeenschap over de hele wereld. Samenwerking, openheid, respect en vertrouwen — dat is Bosch.

Wij hechten waarde aan onze waarden. Onze cultuur is gebaseerd op de waarden van onze bedrijfsoprichter Robert Bosch: wederzijds respect, eerlijkheid, openheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en aandacht voor oplossingen. Wij doen wat we zeggen — en zijn trots deel uit te maken van Bosch. Dit is meer dan managementretorica, we inspireren elkaar daadwerkelijk. In enquêtes hebben meer dan 80% van onze werknemers dezelfde mening.

Ons doel is het leven te verbeteren; vandaag en morgen een betere wereld te creëren. Die strategie heeft vele facetten, net als onze werknemers. Individualiteit zorgt voor nieuwe ideeën en uiteindelijk nieuwe technologie. Met zo'n uitgebreid netwerk van Bosch-collega's kun je jouw kennis en ervaring over de hele wereld delen, ideeën uitwisselen en leren van elkaar — in werknemersnetwerken, internationale projecten of in je vrije tijd.

Onze alumni zijn ook een grote bron van ondersteuning en verdere inspiratie. Door middel van de “Bosch Managementondersteuning” bieden wij ruimte aan een soort ‘inter-generationele uitwisseling en kennisoverdracht’ met onze seniordeskundigen in pensioen.
Diversiteit is de sleutel naar ons succes — en stevig verankerd in onze bedrijfscultuur.

Wij beleven leiderschap op een nieuwe manier. Bij Bosch geloven we dat we allemaal een leidersrol hebben. Met andere woorden: WIJ allemaal LEIDEN Bosch. We zien “Leiderschap” vanuit drie hoofdperspectieven: alle werknemers leiden zichzelf, velen leiden een team, een project of een thema, en we leiden allemaal samen, doordat iedereen afzonderlijk de business leidt. We hebben in tien principes beschreven hoe we leiden en hoe we samen werken, de “Wij LEIDEN Bosch”-principes. Onze visie: alle werknemers leveren een bijdrage met hun deskundigheid en passie en maken het verschil ten gunste van Bosch, in lijn met onze missie “Uitgevonden voor het leven”. Door te genieten van het werk, deskundigheid in de organisatie te introduceren en tegelijkertijd persoonlijk te groeien en zich als team te ontwikkelen; en door altijd topprestaties te bereiken — met jou in de bestuurdersstoel.

Bij Bosch verander je levens

Wij houden van onze business — en onze omgeving. Gekoppeld aan een liefdadigheidsstichting, vinden wij duurzame technologie uit en ondersteunen we tegelijkertijd sociale en milieuprojecten. Laat een blijvend teken achter in de wereld, met innovatieve, nuttige en slimme oplossingen.

Inspire with Bosch — In een oogopslag

Waarden op de lange termijn

Diversiteit in de praktijk

Ondersteunende leiders

Financiële onafhankelijkheid en sociale verantwoordelijkheid

Sterke duurzaamheidsstrategie

Innovatiepionier

Een diverse groep mensen houdt sjaals in de lucht met de tekst “Join the Team”. Eén persoon wenkt de mensen om zich bij de groep te voegen.

Work #LikeABosch — Solliciteer nu

Deel dit op: