Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in Nederland

Work #LikeABosch

Bij Bosch zorgen we goed voor onze mensen en voor onze klanten. We werken met plezier, we inspireren elkaar en we groeien samen. Sluit je aan bij ons team en merk én maak het verschil.

Twee medewerkers zitten op één bureau voor hun monitoren in een pair programming-situatie Ze stoten kopjes aan.
woman in cleanroom balancing a wafer on her finger

Ontdek onze nieuwe vacatures voor halfgeleiders

Halfgeleiders en sensoren van Bosch maken technologie voor het leven mogelijk. Wil je deel uitmaken van het team en helpen een bijdrage te leveren aan nieuwe ontwikkelingen?

Waar Work #LikeABosch voor staat

Laten we samen groeien, genieten en elkaar inspireren.

Grow - Enjoy - Inspire

Jeffrey Hoek

Grow.

Van junior naar leidinggevende. De ontwikkeling van Jeffrey Hoek is een mooi voorbeeld van hoe je carrière bij Bosch kan verlopen. Hij kwam binnen als junior en inmiddels geeft hij in zijn functie van Retail Marketing Manager leiding aan het Benelux-marketingteam van Bosch Power Tools. “Laat jezelf zien als een kans zich aandient die je graag zou willen pakken. Ook al valt de keuze niet meteen op jou, door je interesse aan te geven is je ambitie bekend en wie weet, komt dit bij een volgende mogelijkheid goed van pas. Bovendien kan je leidinggevende je dan altijd helpen met je persoonlijke ontwikkeling voor een eventuele toekomstige stap.”

Op maat gemaakte programma's, uiteenlopende perspectieven

Natuurlijk weten wij op dit moment nog niet hoe jij jouw carrière voor je ziet. Maar wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons een heel goede stap kunt zetten. Of je nu al een aantal jaar werkt, net bent afgestudeerd of nog in de collegebanken zit.

Samen kunnen we meer bereiken

Voor professionals

Een mooie toekomst dankzij jouw ervaring. Of je nu kennis en ervaring hebt op het gebied van the Internet of Things, E-mobility of duurzame gebouwen, bij Bosch horen we graag van je. Ga je bij ons aan de slag? Dan maak je deel uit van een organisatie die innovatieve oplossingen biedt die de levenskwaliteit van mensen kan verbeteren. Als internationale organisatie ligt de wereld aan je voeten en kun je aan de slag in verschillende landen, als je wil. Natuurlijk krijg je daarbij alle ondersteuning om jouw kennis nog verder te vergroten en nog meer ervaring op te doen.

Begin jouw carrière

Voor afgestudeerden

Begin je carrière bij Bosch. Heb je je diploma behaald en ben je je aan het oriënteren op een uitdagende eerste baan? En wil je graag je opties openhouden van waar je in de wereld wil werken? Dan ben je bij Bosch aan het juiste adres. Ons Junior Management Programma helpt high potentials hoe je projecten of teams naar succes kunt leiden. Wil je je verder specialiseren? En zie je een link tussen jouw opleiding/ ambities en onze organisatie? Dan horen we natuurlijk graag van je. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Vorm de toekomst samen met ons

Voor studenten

De basis voor morgen leg je nu. Je weet misschien nog niet precies hoe, maar je wil de toekomst vormen met jouw ideeën; dat staat vast. Ben je op zoek naar een stageplek of afstudeerstage? Laat het ons vooral weten. Zo kun je bij Bosch al tijdens je studie inzicht krijgen in verschillende vakgebieden. En wie weet, blijf je wel en realiseren we samen grote innovaties.

Evenementen

Voor nu staan er geen beurzen of evenementen gepland maar houd deze kalender en de socials in de gaten!

Bosch the Netherlands

LinkedIn logo

Ga in dialoog met Bosch

Een diverse groep mensen houdt sjaals in de lucht met de tekst “Join the Team”. Eén persoon wenkt de mensen om zich bij de groep te voegen.

Work #LikeABosch — Solliciteer nu

Deel dit op: