Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in Nederland

Bosch als werkgever

Onze belofte en aanbod voor onze vennoten

Bij Bosch geven we om jou, onze business en onze omgeving.

Twee medewerkers spelen aan een voetbaltafel met een Bosch Rexroth APAS assistentierobot.

Laten we visies omzetten in werkelijkheid. Bij Bosch geven we vorm aan de toekomst door technologieën van hoge kwaliteit uit te vinden evenals services die enthousiasme uitstralen en de levens van mensen verrijken. Onze activiteitsgebieden zijn even divers als onze voortreffelijke Bosch-teams over de hele wereld. Hun creativiteit is de sleutel tot innovatie door middel van verbonden leven, mobiliteit of industrie. Onze verantwoordelijkheid gaat veel verder dan "business". Wij zijn onafhankelijk van aandelenmarkten en gebonden aan het doel van de Robert Bosch Stiftung; ons succes is direct van voordeel voor de samenleving, de omgeving en toekomstige generaties. Onze belofte aan onze vennoten is stevig als een rots: we groeien samen, we houden van ons werk en we inspireren elkaar. Kom erbij en merk het verschil. Work #LikeABosch.

Waar Work #LikeABosch voor staat

Laten we samen groeien, genieten en elkaar inspireren.

Jouw voordelen

Wij bieden je een aantal aantrekkelijke voordelen. Bekijk de voorbeelden van ons aanbod. Bespreek het totaalpakket met jouw contactpersoon bij de personeelsafdeling van Bosch.

Ontwikkel competenties voor de toekomst

Meerdere carrières binnen één bedrijf

Internationale samenwerking en ontwikkeling

Aantrekkelijke verdiensten

Flexibele werkmodellen

Werknemersnetwerken

Diversiteit in de praktijk

Ondersteunende leiders

Non-profit stichting

Een diverse groep mensen houdt sjaals in de lucht met de tekst “Join the Team”. Eén persoon wenkt de mensen om zich bij de groep te voegen.

Work #LikeABosch — Solliciteer nu

Deel dit op: